Кой стои зад Купичка?

Здравей, радвам се, че си тук!

Заедно можем да направим нашия свят по-вкусен и по-качествен.

По професия съм графичен дизайнер, а по душа- кулинар. Готвенето и храната са моя страст, която расте с времето. Не съм професионалист и не претендирам, че съм такава, но определено смятам, че някои от ястията ми са трепач.

Обичам да експериментирам в кухнята, харесвам сладко-кисели, лютиви и пикантни храни, харесвам и нестандартните комбинации на вкусове.

Кухнята ми е малка, но компактна- тя е моят оазис. Имам богат набор от готварски книги. Приятелите ми знаят, че ценя всякаква кулинарна литература, била тя на италиански, немски, английски или друг език. Винаги намирам начин да си преведа някоя рецепта, когато усетя, че има потенциал в нея. В рецептите си се стремя да бъда иноватор и винаги да добавям нещо от себе си, готвя на око и с много желание и страст.

Преди две години имах удовослтвието да посетя уъркшоп на известна верига суши ресторанти във Виена и смея да твърдя, че научих много полезни трикове, които смятам да ви издам в най-скоро време 🙂 През годините имах и шанса да обиколя няколко европейски държави, които се отличават една от друга със специфичните си ястия и аромати. Иска ми се да пренеса и вас на тези места 🙂

В кулинарното ми местенце ще откриете рецепти и идеи за вкусна домашна храна, приготвена от мен за моето семейство и приятели. Ще се радвам, ако рецептите ми ви допаднат.

Ако искате да се свържете с мен: kupichkaa@gmail.com

Ако харесвате рецептите и искате да ги споделите с приятели, можете да ме откриете във Facebook, Instagram и Pinterest .